Large box 07
El duet

Un clàssic, dues ampolles. Un vi i un cava, la màxima expressió de les terres del Penedès. 

El Rupestris  de Celler Pardas és rústic i salvatge, un vi blanc fresc i amb caràcter. El Brut Nature Gran Coloma de Pere Mata, un cava brut de llarga criança, fresc i aromàtic. 

Aquesta parella són una sinergia de singularitat, caràcter i elegància, i els seus elaboradors són garantia de qualitat. 

Regala'ls o encara millor, regala-te'ls, l'èxit està assegurat. 

Preu
39,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

 • Medium 150722 penedes box calblay 0066 1
  Producte
  Gran Coloma Gran Reserva

  El Gran Coloma Gran Reserva és un homenatge de Pere Mata al seu avi per tants anys elaborant cava amb passió i delicadesa en un garatge familiar. Es tracta d'un cava d'autor elaborat amb les varietats del Penedès, Xarel·lo, Macabeu i Parellada. Un Brut Gran Reserva que ha reposat amb les seves mares en bóta durant un mínim de 36 mesos. La llarga criança li dóna estructura però no li fa perdre la frescor ni tampoc els aromes de flor de cirera i llima. Sense dubtes, el Gran Coloma Gran Reserva de Pere Mata és un cava singular d'un personatge singular que segur t'agradarà conèixer.

  Autor
  Cava Pere Mata

  Cava Pere Mata és una petita empresa familiar que va néixer de l'interès de Pere Mata de recuperar la tradició familiar com a elaboradors de vi i cava. El seu projecte combina els coneixements ancestrals de la seva família, els Mata Coloma, amb mètodes més moderns propiciats per l'evolució vitivinícola.

 • Medium 150722 penedes box calblay 0053 2 1
  Producte
  Pardas Rupestris

  Tal com el seu nom indica, Rupestris és un vi primitiu, rústic i salvatge marcat per la força de la roca i la puresa de la terra. En predomina el Xarel·lo en un cupatge en el que també s'inclou Xarel·lo vermell, Macabeu i Malvasia. És un vi blanc elaborat tenint en compte criteris molt estrictes de qualitat, amb una lleugera criança en bótes de castanyer. 

  El Rupestris de Celler Pardas és d'aroma agradable, floral i amb notes de fruita i plantes. Té un subtil pinzellada d'amargor que el fa refrescant, i alhora és un vi de pas lleuger, sec i directe. 

  Si et proposes regalar-lo és un vi dels que et farà triomfar. 

  Autor
  Celler Pardas

  Apassionats, exigents, amb vocació i un enorme respecte per la naturalesa, així són Ramon Parera, enòleg, i Jordi Arnan, agrònom, els fundadors de Celler Pardas de Torrelavit (Alt Penedès). L'any 1996 van adquirir la finca de Can Comas, un terreny de 60 hectàrees de bosc Mediterrani i de conreu de cereal que incloïa una masia d’origen medieval i un celler en desús des de la Guerra Civil. El seu esperit emprenedor els va empènyer a reformular la finca i començar a elaborar els seus propis vins. Avui amb gairebé 20 anys d'experiència treballant amb passió, rigor i exigència, es pot dir que a Celler Pardas es troben en un dels millors moments, han aconseguit elaborar vins diferenciats, singulars, de molt caràcter i personalitat.