Large box 13 1
Fotografia "La bellesa de la vellesa"

Des dels temps més antics, les ferides han estat sinònim d’experiència, maduresa i, sobretot, fermesa. La Venus de Milo, el Colosseu o les ermites romàniques massacrades, per dir alguns exemples, són testimonis de segles i segles d’evolució que, malgrat haver-los ferit la pell, no han estat capaç de tombar-los. Amb el raïm passa, si fa o no fa, el mateix. El cicle de la vinya no és tan extens com el de la història de la humanitat, però les pluges, el vent, el fred o la calor també doten de resistència i força les coses més ínfimes del paisatge, fins i tot els grans de raïm, anònims i innocents. Alguns cauen, d’altres moren i molts, per sort, com perles de most, mantenen a l’interior de la seva pell tot allò que omplirà de vida, color i sabor milions d’ampolles de vi i cava.

Preu
90,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

 • Medium 9017 101003 0085 1
  Producte
  "Bellesa vellesa"

  Aquest és el retrat figuratiu d'un rostre ple de vida, amb una mirada invisible però punyent i unes faccions intangibles que traspuen, però, tot allò que una veu inexistent que no escoltem ens explica: l'experiència, la duresa de les nits al ras, la calor dels migdies o el fred dels matins. Aquesta és la màgia d'aquesta fotografia, la d'aconseguir fer visible l'ànima d'un cep massacrat i adult, la d'exaltar la bellesa amagada dins la vellesa.

  Còpia sobre paper fotogràfic. Mides 40x50. Marc d'alumini negre amb protecció de vidre.

  Autor
  Blai Carda - Fotògraf

  Blai Carda Torné. Després del començament en la fotografia creativa, Blai Carda obre el seu primer estudi de fotografia l’any 1993. Des d’aleshores, la seva trajectòria l’ha dut a exposar en diverses galeries o també a impartir cursos i conferències sobre fotografia. Actualment compagina el seu treball personal amb la feina de fotògraf professional, dirigint i coordinant l’equip de Global Image Projects com a director de projectes, empresa que va fundar el 2004. Viu i treballa a Sant Sadurní d’Anoia fet que li ha permès documentar durant més d’una dècada el bast món del vi i el cava.