Large box 13
Fotografia "Aurores de tardor"

Aquesta no és una box qualsevol, segurament perquè permet poder-la gaudir i admirar cada dia. El Penedès té mil i un paissatges i el fotògraf Blai Carda els coneix quasi tots. "Aurores de trador", la protagonista d'aquesta box, és una fotografia amb els cromatismes típics d'aquesta època de l'any, la dels primers freds, les primeres gebrades a les vinyes i el primer vi novell. Un paissatge, en definitiva, que es viu només observant-lo, amb el sol encetant un nou dia mentre ressegueix un camí erm enmig d’un silenci càlid com una abraçada.

Preu
90,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

 • Medium 9013 071114 0007
  Producte
  "Aurores de tardor"

  El paisatge penedesenc és una polifonia que es modula amb un cromatisme divers a cada hora del dia i a cada estació de l’any. És per això, doncs, que trobem amagats dins el Penedès molts paisatges diversos: els de les vinyes gebrades i nues de l’hivern, els dels capvespres de primavera quan els pàmpols verdegen, els dels carregosos migdies d’estiu en plena verdema o els de les aurores de tardor, com el d’aquesta foto, on el sol enceta un nou dia resseguint un camí erm enmig d’un silenci càlid com una abraçada. 

  Còpia sobre paper fotogràfic. Mides 40x50. Marc d'alumini negre amb protecció de vidre.

  Autor
  Blai Carda - Fotògraf

  Blai Carda Torné. Després del començament en la fotografia creativa, Blai Carda obre el seu primer estudi de fotografia l’any 1993. Des d’aleshores, la seva trajectòria l’ha dut a exposar en diverses galeries o també a impartir cursos i conferències sobre fotografia. Actualment compagina el seu treball personal amb la feina de fotògraf professional, dirigint i coordinant l’equip de Global Image Projects com a director de projectes, empresa que va fundar el 2004. Viu i treballa a Sant Sadurní d’Anoia fet que li ha permès documentar durant més d’una dècada el bast món del vi i el cava.