Large box 13 2
Fotografia "Esquelet tardoral"

Hi ha el fons de la copa d’un cavernet sauvignon amb l’última gota de vi. Però abans hi ha la criança en ampolla, després de la criança en bota. I hi ha, abans d’això, el premsat i el dessangrat. I també, encara abans, la maceració en pell i la fermentació en una tina. I encara més abans, hi ha el despalillat del gra de raïm segons després de la verema. I aleshores, just en aquell moment, hi ha aquesta fotografia. 


Una box on per entendre, de la mà de la mirada poètica de Blai Carda, que quan mor el cicle de la vinya l'art en resta supervivent.

Preu
90,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

 • Medium 9017 101003 0015 1
  Producte
  "Esquelet tardoral"

  Una fotografia que mostra allò que no hi és, que ressalta exclamativament el fruit desaparegut fins al punt d'enyorar-lo en observar la imatge. Amb aires de dol, un sarment buit de grans de raïm es mostra nu en la seva màxima autenticitat, convertint aquesta fotografia en un rèquiem poètic de la verema.

  Còpia sobre paper fotogràfic. Mides 40x50. Marc d'alumini negre amb protecció de vidre.

  Autor
  Blai Carda - Fotògraf

  Blai Carda Torné. Després del començament en la fotografia creativa, Blai Carda obre el seu primer estudi de fotografia l’any 1993. Des d’aleshores, la seva trajectòria l’ha dut a exposar en diverses galeries o també a impartir cursos i conferències sobre fotografia. Actualment compagina el seu treball personal amb la feina de fotògraf professional, dirigint i coordinant l’equip de Global Image Projects com a director de projectes, empresa que va fundar el 2004. Viu i treballa a Sant Sadurní d’Anoia fet que li ha permès documentar durant més d’una dècada el bast món del vi i el cava.