Large  0688
La dolça amb doble bombolles

El Penedès és una terra treballada i cultivada, capaç d'oferir experiències sensorials per a tots els paladars. Si ets de dolços i gaudeixes celebrant les ocasions més especials amb una ampolla de cava, aquesta és la teva box. La raó és senzilla: amaga una fusió de dolços com els carquinyolis de Sant Quintí de Mediona, les catànies de Vilafranca del Penedès, els taps de marc de cava de Sant Sadurní d'Anoia o la melmelada de préssec de Subirats i els ajunta amb dos Reserves frescos i respectuosos amb el territori, L'Hereu Brut Nature de Raventós i Blanc i el Brut Reserva d'At Roca. 

T'ho assegurem: trobar un maridatge millor entre dolços i bombolles és difícil, per no dir impossible. Comprova-ho tu mateix!

Preu
60,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

  • Medium 150722 penedes box calblay 0045 1
    Producte
    Carquinyolis de Sant Quintí de Mediona

    Els carquinyolis formen part del receptari català des de fa més de 150 anys. Possiblement es tracta del producte local més disputat de tots els pobles dels Països Catalans. Però alerta, l'autèntic i inconfusible, el més gustós i cruixent s'ha fet sempre a Sant Quintí de Mediona.

    S'elaboren amb ous, llet, sucre, farina i ametlles, i la família Santacana hi afegeix el seu toc personal. A la massa que s'obté se li dóna una forma allargada i es forneja. El resultat és una pasta seca de textura dura i cruixent, i d'un gust dolç marcat per l'ametlla que li dóna un sabor únic. Els carquinyolis de Sant Quintí són els més famosos per la seva qualitat i gust inconfusible. Desafia els sentits amb aquesta delícia de la família Santacana, no te'n penediràs.

    Autor
    Santacana
  • Medium 150722 penedes box calblay 0010 1
    Producte
    Melmelada de pressec de vinya

    Sabies que al Penedès conreem fruita més enllà de l'omnipresent raïm?

    No és perquè sigui "el nostre", i tampoc volem exagerar, però segurament el prèssec d'Ordal és el més gustós que es conrea. Al món. Potser perquè és dels pocs cultivats en terra de secà, en les suaus temperatures del Penedès. 

    Melmelada artesana de préssec de l’Ordal de vinya dels fruiters de la finca familiar que fa més de 40 anys, cada estiu desprenen agradables aromes a fruita dolça. Elaborada artesanalment i amb ingredients naturals, recorda a la d’abans, las de les àvies: intens gust a fruita i textura espessa. Adequada tant per esmorzar amb torrada, aperitiu amb formatges, acompanyant una carn o bé per postres amb un gelat.

    Subirats es coneguda per les seves vinyes i per els “Préssecs de l’Ordal”, d’excel•lent gust intens i dolç gràcies a les característiques de la regió de cultiu de secà on no es reguen els camps, amb clima mediterrani de pluges irregulars i baixos rendiments de collita, fent que cada préssec sigui un èxtasi sensorial.

    Autor
    Les Filos

    Les Filos són dues germanes que van néixer i créixer al camp enmig de vinyes i presseguers. De ben petites, les vacances d’estiu les passaven divertint-se ajudant al pare amb alguna tasca relacionada amb la collita de préssecs, a la tarda a l’hort amb l’avi i al capvespre a la cuina preparant conserves amb l’àvia.

    Ara Les Filos han crescut, són mares i es troben en el millor moment tan personal com professional, i han emprès el seu propi projecte elaborant melmelades, conserves i d’altres productes a partir dels préssecs que el seu pare conrea amb tanta passió i dedicació a la finca pròpia de Lavern (Subirats) dins la província de Barcelona.

    Aquesta zona és molt valorada pels seus “Préssecs de l’Ordal”, d’excel•lent gust intens i dolç gràcies a les característiques de la regió de cultiu de secà on no es reguen els camps, amb clima mediterrani de pluges irregulars i baixos rendiments de collita, fent que cada préssec sigui un èxtasi sensorial.

  • Medium mro 1913
    Producte
    AT Roca Brut Reserva

    AT Roca Brut Reserva és fruit de la viticultura ecològica aplicada a vinyes de més de 30 anys. Macabeu, Xarel·lo i Parellada són les tres varietats autòctones que s'empren en el cupatge d'aquest escumós de més de 15 mesos de criança. D'aparença neta i color groc palla pàl·lid amb reflexos brillants d’or nou, té una bombolla fina i persistent. Predominen aromes afruitats, poma i pera, i el fonoll sobre un fons de pastisseria. És fresc, viu, elegant, delicat i saborós. Un vi escumós de prestigi que t'encantarà tastar-lo. 

    Autor
    Cellers AT Roca

    Agustí Torelló Sibill va decidir fer un punt i seguit a la seva trajectòria professional i desvincular-se de les caves familiars per iniciar AT Roca, un nou projecte que compta amb el recolzament dels seus fills, Agustí i Jordi Torelló Roca. AT Roca aposta per elaborar vins escumosos de qualitat lligats amb el territori. Treballen a partir de varietats autòctones de vinyes velles, seguint una enologia molt respectuosa, acurada i poc intervencionista.

  • Medium mro 2116 marc cava
    Producte
    Taps al Marc de Cava

    Simón Coll elabora una gamma molt variada de productes, i d'entre els més populars tenim els Taps al Marc de cava. Uns bombons de xocolata negra elaborada a partir de cacau de Ghana al 70 % i farcits d'una trufa exquisida al marc de cava. El marc de cava s'obté de la destil·lació i posterior envelliment de les mares i les brises del raïm utilitzades per l'elaboració del cava. El resultat és un bombó excepcional, amb caràcter i molt marcat per la cremositat i el torrat de la xocolata. Fresc i lleuger i caracteritzat per la seva forma de tap de cava. 

    Els Taps al Marc de cava són un producte exclusiu que només trobaràs a la mateixa botiga de Simón Coll o amb les Penedès Box, i que a més és un producte de temporada. Aprofita quan n'hi ha  i regala'ls!

    Autor
    Simón Coll

    Simón Coll és l'empresa xocolatera per excel·lència. La família Coll són mestres xocolaters des de 1840, molt abans que aparegués la primera ampolla de cava. 

    Després de sis generacions endolcint els paladars, aquesta empresa és de les poques que pot presumir  d'abastar tot el procés de fabricació de la xocolata, combinant el saber fer tradicional amb les últimes tecnologies de fabricació. A Simón Coll són elabordors d'una de les millors xocolates del món, i el seu secret rau en la matèria prima a partir de la qual treballen,  la procedència del gra de cacau, de Ghana i Equador i un torrefacció del cacau personal i distintiva.

  • Medium 150722 penedes box calblay 0070
    Producte
    Catànies 100

    Les catànies, un dels dolços més bons i típics del Penedès, són el producte estrella de Bombons Cudié. De fet, aquests vilafranquins en són els inventors i des de fa més de cinquanta anys guarden el secret de l'elaboració. La clau d'aquesta exquisidesa és una combinació de l'ametlla Marcona, la més apreciada del mercat, i la recepta secreta del praliné blanc de la família Cudié. De l'ametlla en sabem que és una varietat mediterrània de qualitat, rodona, plena, dolça i amb un lleuger punt d'amargor. I del praliné que està fet de fruits secs i que és el més irresistible que has pogut provar mai. Veritablement únic.

    Les catànies Cudié s'elaboren artesanalment en un obrador amb un procés acurat de torrefacció i caramel·lització de l'ametlla, es recobreixen amb el praliné blanc i es polvoritzen amb cacau. 

    No som exagerats si afirmem que  les catànies són el dolç més apreciat pels penedesencs de totes les edats. Són una fusió perfecta de xocolata i Mediterrani que no deixarà indiferent el teu paladar. 

    Autor
    Bombons Cudié

    A Bombons Cudié són coneguts per ser els inventors i un dels millors elaboradors de catànies del món, i des de 1946 guarda el secret de la recepta familiar que els distingeix. Els gairebé setanta anys d'experiència en el sector els ha servit per dissenyar un catàleg molt ric en bombons de xocolata. Arrelats a la seva filosofia de treball, basada en la tradició i compromesa amb la qualitat, la família Cudié ha creat productes gourmets per apassionats de la xocolata. 

  • Medium mro 1923 raventos
    Producte
    L'Hereu Brut Nature

    A Raventós i Blanc practiquen una viticultura ecològica i exigent, i aposten de manera ferma per vinificar a través de les varietats autòctones. Els seus vins escumosos de terrer tenen una tipicitat i qualitat única reconeguda a nivell nacional i internacional. L'Hereu és un d'aquests escumosos, marcat per la personalitat dels terrenys on es conrea, calcaris i de més de 16 milions d'anys. El Macabeu n'és la base estructural però en el seu cupatge també hi trobem Xarel·lo i Parellada. Envelleix durant 18 mesos en posició de rima, aconseguint combinar el gust de la fruita en el seu moment òptim de maduració amb les sensacions adquirides amb el pas del temps. 

    Fresc, afruitat i suau, molt fàcil de beure. Aquest escumós ha estat premiat en les principals guies nacionals i internacionals. Regalar-lo sempre serà un encert. 

    Autor
    Raventos i Blanc

    A Raventós i Blanc treballen la mateixa finca des de l'any 1497, es tracta segurament de la tradició vitivinícola més llarga documentada del món. Avui, 20 generacions després, els successors han impulsat un canvi de filosofia per retornar als orígens. Conca del Riu Anoia dóna nom al seu projecte, una nova denominació d'origen amb la que pretenen definir millors criteris de qualitat recuperant els passats perduts de la pagesia catalana i de la masia tradicional del Penedès, aplicant la viticultura biodinàmica i respectant el mediambient.