Large box 11
La dolça temptació + Cal Blay

Aquesta Box és una sinergia de sensacions de la nostra terra que proposa gaudir del paladar de dues formes diferents: dinant o fent el ressopó. Per una banda, t'esperonem a descobrir el millor de la cuina penedesenca, a "deixar fer" i a limitar-te a gaudir d'un magnífic menú on fusionar en un sol àpat l'elegància i la qualitat dels plats de temporada amb una acurada selecció vitivinícola en un dels millors restaurants de la comarca.Per l'altra, et t'incitem a deixar-te seduir pels instints més llaminers, ja sigui després del cafè, a l'hora esmorzar o a mitja tarda; tota hora és bona per enaltir els sentits. La melmelada de préssec de l'Ordal és deliciosa. Els carquinyolis de Sant Quintí són els més gustosos i cruixents. La presentació dels productes acurada i atractiva fa de La Dolça Clàssica el regal perfecte per a qualsevol ocasió. L'essència del Penedès en una box per triomfar.

Preu
117,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
6,00 € 8,50 €

Productes de la Box

  • Medium 150722 penedes box calblay 0045 1
    Producte
    Carquinyolis de Sant Quintí de Mediona

    Els carquinyolis formen part del receptari català des de fa més de 150 anys. Possiblement es tracta del producte local més disputat de tots els pobles dels Països Catalans. Però alerta, l'autèntic i inconfusible, el més gustós i cruixent s'ha fet sempre a Sant Quintí de Mediona.

    S'elaboren amb ous, llet, sucre, farina i ametlles, i la família Santacana hi afegeix el seu toc personal. A la massa que s'obté se li dóna una forma allargada i es forneja. El resultat és una pasta seca de textura dura i cruixent, i d'un gust dolç marcat per l'ametlla que li dóna un sabor únic. Els carquinyolis de Sant Quintí són els més famosos per la seva qualitat i gust inconfusible. Desafia els sentits amb aquesta delícia de la família Santacana, no te'n penediràs.

    Autor
    Santacana
  • Medium 150722 penedes box calblay 0010 1
    Producte
    Melmelada de pressec de vinya

    Sabies que al Penedès conreem fruita més enllà de l'omnipresent raïm?

    No és perquè sigui "el nostre", i tampoc volem exagerar, però segurament el prèssec d'Ordal és el més gustós que es conrea. Al món. Potser perquè és dels pocs cultivats en terra de secà, en les suaus temperatures del Penedès. 

    Melmelada artesana de préssec de l’Ordal de vinya dels fruiters de la finca familiar que fa més de 40 anys, cada estiu desprenen agradables aromes a fruita dolça. Elaborada artesanalment i amb ingredients naturals, recorda a la d’abans, las de les àvies: intens gust a fruita i textura espessa. Adequada tant per esmorzar amb torrada, aperitiu amb formatges, acompanyant una carn o bé per postres amb un gelat.

    Subirats es coneguda per les seves vinyes i per els “Préssecs de l’Ordal”, d’excel•lent gust intens i dolç gràcies a les característiques de la regió de cultiu de secà on no es reguen els camps, amb clima mediterrani de pluges irregulars i baixos rendiments de collita, fent que cada préssec sigui un èxtasi sensorial.

    Autor
    Les Filos

    Les Filos són dues germanes que van néixer i créixer al camp enmig de vinyes i presseguers. De ben petites, les vacances d’estiu les passaven divertint-se ajudant al pare amb alguna tasca relacionada amb la collita de préssecs, a la tarda a l’hort amb l’avi i al capvespre a la cuina preparant conserves amb l’àvia.

    Ara Les Filos han crescut, són mares i es troben en el millor moment tan personal com professional, i han emprès el seu propi projecte elaborant melmelades, conserves i d’altres productes a partir dels préssecs que el seu pare conrea amb tanta passió i dedicació a la finca pròpia de Lavern (Subirats) dins la província de Barcelona.

    Aquesta zona és molt valorada pels seus “Préssecs de l’Ordal”, d’excel•lent gust intens i dolç gràcies a les característiques de la regió de cultiu de secà on no es reguen els camps, amb clima mediterrani de pluges irregulars i baixos rendiments de collita, fent que cada préssec sigui un èxtasi sensorial.

  • Medium mro 2116 marc cava
    Producte
    Taps al Marc de Cava

    Simón Coll elabora una gamma molt variada de productes, i d'entre els més populars tenim els Taps al Marc de cava. Uns bombons de xocolata negra elaborada a partir de cacau de Ghana al 70 % i farcits d'una trufa exquisida al marc de cava. El marc de cava s'obté de la destil·lació i posterior envelliment de les mares i les brises del raïm utilitzades per l'elaboració del cava. El resultat és un bombó excepcional, amb caràcter i molt marcat per la cremositat i el torrat de la xocolata. Fresc i lleuger i caracteritzat per la seva forma de tap de cava. 

    Els Taps al Marc de cava són un producte exclusiu que només trobaràs a la mateixa botiga de Simón Coll o amb les Penedès Box, i que a més és un producte de temporada. Aprofita quan n'hi ha  i regala'ls!

    Autor
    Simón Coll

    Simón Coll és l'empresa xocolatera per excel·lència. La família Coll són mestres xocolaters des de 1840, molt abans que aparegués la primera ampolla de cava. 

    Després de sis generacions endolcint els paladars, aquesta empresa és de les poques que pot presumir  d'abastar tot el procés de fabricació de la xocolata, combinant el saber fer tradicional amb les últimes tecnologies de fabricació. A Simón Coll són elabordors d'una de les millors xocolates del món, i el seu secret rau en la matèria prima a partir de la qual treballen,  la procedència del gra de cacau, de Ghana i Equador i un torrefacció del cacau personal i distintiva.

  • Medium 150722 penedes box calblay 0070
    Producte
    Catànies 100

    Les catànies, un dels dolços més bons i típics del Penedès, són el producte estrella de Bombons Cudié. De fet, aquests vilafranquins en són els inventors i des de fa més de cinquanta anys guarden el secret de l'elaboració. La clau d'aquesta exquisidesa és una combinació de l'ametlla Marcona, la més apreciada del mercat, i la recepta secreta del praliné blanc de la família Cudié. De l'ametlla en sabem que és una varietat mediterrània de qualitat, rodona, plena, dolça i amb un lleuger punt d'amargor. I del praliné que està fet de fruits secs i que és el més irresistible que has pogut provar mai. Veritablement únic.

    Les catànies Cudié s'elaboren artesanalment en un obrador amb un procés acurat de torrefacció i caramel·lització de l'ametlla, es recobreixen amb el praliné blanc i es polvoritzen amb cacau. 

    No som exagerats si afirmem que  les catànies són el dolç més apreciat pels penedesencs de totes les edats. Són una fusió perfecta de xocolata i Mediterrani que no deixarà indiferent el teu paladar. 

    Autor
    Bombons Cudié

    A Bombons Cudié són coneguts per ser els inventors i un dels millors elaboradors de catànies del món, i des de 1946 guarda el secret de la recepta familiar que els distingeix. Els gairebé setanta anys d'experiència en el sector els ha servit per dissenyar un catàleg molt ric en bombons de xocolata. Arrelats a la seva filosofia de treball, basada en la tradició i compromesa amb la qualitat, la família Cudié ha creat productes gourmets per apassionats de la xocolata. 

  • Medium 9013 book 0023  1
    Producte
    Menú Maridatge Cal Blay

    Alguns diuen que l'harmonia entre menjar i beure és l'autèntica síntesi del plaer gastronòmic, per això oferim un magnífic menú on fusionar en un sol àpat l'elegància i la qualitat dels plats de temporada amb una acurada selecció vitivinícola. Endinsa't a descobrir les trècniques de cocció inconfusibles de Cal Blay, els aromes i els secrets de la cuina del cava i deixa't seduir pels productes de temporada i els apassionants sabors de plats que, simplement, es fonen al paladar, com per exemple els canelons de capó amb beixamel de ceps i micro pols de parmesà, d’una cremositat que es desfà als llavis, el medalló de rap amb crema de marc de cava i gambes de Vilanova, amb tot el sabor del Mediterrani servit en un plat o, per descomptat, la terrina d’ànec mut del Penedès amb foie i saltat de préssec d’Ordal, d’un color a mig camí entre la terrissa i la posta de sol.

    Autor
    Cal Blay

    No fan falta gaires minuts per palpar la passió per la cuina i la creativitat que es respira en aquest celler modernista de 1905 on, des de fa més de 30 anys, el restaurant Cal Blay es manté fidel a una identitat gastronòmica basada en no mirar enrere i, sense oblidar les arrels, recomençar dia rere dia i plat rere plat. Apostant per un segell innovador però sense oblidar els seus orígens de cuina tradicional, la vocació per la gastronomia i la qualitat de Cal Blay s’aprecia en plats que, simplement, es fonen al paladar. Multitud de detalls fan d'aquest restaurant un espai singular on gaudir d'una experiència culinària que, en definitiva, podria resumir-se en quatre verbs que es conjuguen sols a taula: cuinar, servir, satisfer i il·lusionar. A més, al restaurant Cal Blay vinticinc l’esperit del vi i del cava ressonen per tots els racons gràcies a una extensa oferta amb tots i cada un dels caves elaborats a Sant Sadurní d’Anoia, així com els d’altres indrets del Penedès. Perquè si el Penedès té una aroma únic, Cal Blay n’és la seva llar.