Large  0678
La més dolça

Un gran àpat sempre ha d'anar acompanyat d'unes grans postres, per això aquí trobaràs una fusió dels productes més dolços del Penedès per a les ocasions més especials.

Els vins de gel són naturals de Suïssa i Alsàcia, però la magnificència d'aquests vins ha portat als productors catalans a fer mans i mànigues per elaborar-ne de similars i amb els mètodes més naturals. El vi de glass de Rielsing de Gramona, d'aroma afruitat i floral, és un producte de luxe i garantia d'elegància. El seu maridatge perfecte són la xocolata i els dolços, per tant, les catànies Cudié i els cruixents carquinyolis de Sant Quintí faran d'aquest conjunt un pecat original.

Aquesta és la box més llaminera i un detall veritablement singular del Penedès. Te la mereixes.

Preu
47,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
7,20 € 11,10 €

Productes de la Box

  • Medium 150722 penedes box calblay 0045 1
    Producte
    Carquinyolis de Sant Quintí de Mediona

    Els carquinyolis formen part del receptari català des de fa més de 150 anys. Possiblement es tracta del producte local més disputat de tots els pobles dels Països Catalans. Però alerta, l'autèntic i inconfusible, el més gustós i cruixent s'ha fet sempre a Sant Quintí de Mediona.

    S'elaboren amb ous, llet, sucre, farina i ametlles, i la família Santacana hi afegeix el seu toc personal. A la massa que s'obté se li dóna una forma allargada i es forneja. El resultat és una pasta seca de textura dura i cruixent, i d'un gust dolç marcat per l'ametlla que li dóna un sabor únic. Els carquinyolis de Sant Quintí són els més famosos per la seva qualitat i gust inconfusible. Desafia els sentits amb aquesta delícia de la família Santacana, no te'n penediràs.

    Autor
    Santacana
  • Medium 0187 150322 0031
    Producte
    Vi de glass de Rielsing

    L'aposta per la recerca i la investigació de Caves Gramona  els ha obsequiat amb nombroses millores en el treball de la vinya i el celler, alhora que els ha permès experimentar i sorprendre amb els productes que elaboren. El Vi de glass de Rielsing és, precisament, fruit de molts anys d'investigació. Pensat en els grans Eiswein alemanys que extreuen most del raïm glaçat, Jaume Gramona es va proposar aconseguir un vi de característiques similars sense tenir gelades a la vinya durant els mesos de verema. Està elaborat amb un cupatge de raïm Rielsing i Muscat, que ha estat congelat abans de premsar-lo suaument per extreure només el sucre del raïm. 

    És un vi dolç extraordinari. D'un color groc pàl·lid amb reflexos d'or. Aromes de pell de cítrics i fruits exòtics, acompanyats d'un fresc perfum floral i de planter. Tot i ser un vi dolç destaca per la seva acidesa sorprenentment integrada. Un vi de gel afruitat, concentrat i persistent, dolç però refrescant, dels que no embafa. Gramona és sinònim de qualitat, no te'n penediràs.

    Autor
    Gramona

    Gramona és un dels elaboradors més prestigiosos de Sant Sadurní d'Anoia (Alt Penedès). La seva història es remunta a finals del segle XIX, amb la unió de dues sagues familiars lligades al món del vi, els Gramona i els Batlle. Avui en Jaume i Xavier Gramona, la cinquena generació de viticultors de la família, consoliden un llegat de cavistes entusiastes per la cultura del vi i del cava i responsables amb la terra. 

    L'exigència és per Gramona una filosofia de treball. La seva voluntat durant tots aquests anys ha estat desenvolupar i perfeccionar l'art de transformar vins en caves amb la màxima qualitat. Fan de la viticultura un art exigent i vinifiquen sota controls exhaustius de qualitat, utilitzant el tap de suro per criar els caves de llarga criança.

  • Medium 150722 penedes box calblay 0078
    Producte
    Catànies 250

    Les catànies, un dels dolços més bons i típics del Penedès, són el producte estrella de Bombons Cudié. De fet, aquests vilafranquins en són els inventors i des de fa més de cinquanta anys guarden el secret de l'elaboració. La clau d'aquesta exquisidesa és una combinació de l'ametlla Marcona, la més apreciada del mercat, i la recepta secreta del praliné blanc de la família Cudié. De l'ametlla en sabem que és una varietat mediterrània de qualitat, rodona, plena, dolça i amb un lleuger punt d'amargor. I del praliné que està fet de fruits secs i que és el més irresistible que has pogut provar mai. Veritablement únic.

    Les catànies Cudié s'elaboren artesanalment en un obrador amb un procés acurat de torrefacció i caramel·lització de l'ametlla, es recobreixen amb el praliné blanc i es polvoritzen amb cacau. 

    No som exagerats si afirmem que  les catànies són el dolç més apreciat pels penedesencs de totes les edats. Són una fusió perfecta de xocolata i Mediterrani que no deixarà indiferent el teu paladar. 

    Autor
    Bombons Cudié

    A Bombons Cudié són coneguts per ser els inventors i un dels millors elaboradors de catànies del món, i des de 1946 guarda el secret de la recepta familiar que els distingeix. Els gairebé setanta anys d'experiència en el sector els ha servit per dissenyar un catàleg molt ric en bombons de xocolata. Arrelats a la seva filosofia de treball, basada en la tradició i compromesa amb la qualitat, la família Cudié ha creat productes gourmets per apassionats de la xocolata.