Large box 15
Terra de Sensacions Vi i Cava

Si d'una cosa ens sentim orgullosos, al Penedès, és de la nostra cultura. El Penedès és sinònim de cultura igual que ho són el vi i el cava que elaborem.

El llibre Terra de Sensacions és una carta de presentació del territori penedesenc a través de relats breus i amens i fotografies espectaculars. Un recorregut, en definitiva, per la nostra història, les nostres tradicions i el vast món del vi i el cava. També el Cava Gran Reserva de Varias i el vi Rupestris Xarel·lo que faran de la teva lectura un dels millors passatemps. La Box més cultural és una proposta per llegir, beure i gaudir. Regala-la a algú apassionat per la cultura, els bons vins i els grans caves. Aquesta Box és, sense dubtes, un detall per descobrir un Penedès únic.

Preu
82,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
10,00 € 14,00 €

Productes de la Box

  • Medium 150722 penedes box calblay 0053 2 1
    Producte
    Pardas Rupestris

    Tal com el seu nom indica, Rupestris és un vi primitiu, rústic i salvatge marcat per la força de la roca i la puresa de la terra. En predomina el Xarel·lo en un cupatge en el que també s'inclou Xarel·lo vermell, Macabeu i Malvasia. És un vi blanc elaborat tenint en compte criteris molt estrictes de qualitat, amb una lleugera criança en bótes de castanyer. 

    El Rupestris de Celler Pardas és d'aroma agradable, floral i amb notes de fruita i plantes. Té un subtil pinzellada d'amargor que el fa refrescant, i alhora és un vi de pas lleuger, sec i directe. 

    Si et proposes regalar-lo és un vi dels que et farà triomfar. 

    Autor
    Celler Pardas

    Apassionats, exigents, amb vocació i un enorme respecte per la naturalesa, així són Ramon Parera, enòleg, i Jordi Arnan, agrònom, els fundadors de Celler Pardas de Torrelavit (Alt Penedès). L'any 1996 van adquirir la finca de Can Comas, un terreny de 60 hectàrees de bosc Mediterrani i de conreu de cereal que incloïa una masia d’origen medieval i un celler en desús des de la Guerra Civil. El seu esperit emprenedor els va empènyer a reformular la finca i començar a elaborar els seus propis vins. Avui amb gairebé 20 anys d'experiència treballant amb passió, rigor i exigència, es pot dir que a Celler Pardas es troben en un dels millors moments, han aconseguit elaborar vins diferenciats, singulars, de molt caràcter i personalitat. 

  • Medium 130402 presentacio 03
    Producte
    El Penedès. Terra de Sensacions

    El Penedès. Terra de sensacions aglutina fotografies i relats sobre les seves històries i història, sobre personatges i persones, tradicions i receptes que conformen la seva identitat. Aquest llibre recorda la història, repassa l’actualitat i aborda també, òbviament, el vast món del vi i el cava.

    El Penedès és petit, però és ple de sorpreses. És una regió polifacètica, tot i que es conegui sobretot pels vins i caves. Diuen que és al rovell de l’ou per la seva situació estratègica en el triangle d’or que uneix tres elements: el mar, el camp i la proximitat d’una gran ciutat com Barcelona. La fama del Penedès és d’abast mundial: els seus vins i caves reguen menjars de reis, de totes les famílies de la península Ibèrica i en tots els continents. Poc se sap, però, del territori, la seva cultura i la seva gent.

    Autor
    Edicions Vinificades

    Edicions Vinificades és el nom escollit per tirar endevant el projecte del llibre “El Penedès. Terra de sensacions”. És una iniciativa de Barbara Schwarzwälder, Florian Porsche i Blai Carda, persones que creuen en el Penedès.

    Barbara Schwarzwälder, nascuda a Barcelona, és autora i periodista independent formada a la UAB i a Alemanya. Reportera des dels seus inicis professionals, ha estat corresponsal per a diversos mitjans alemanys. Barbara Schwarzwälder ha escrit llibres de viatge sobre Barcelona i L’Havana per a una editorial alemanya. 

    Blai Carda Torné. Després del començament en la fotografia creativa el 1993 Blai Carda obre el seu primer estudi de fotografia. Actualment compagina el seu treball personal amb la feina de fotògraf professional, dirigint i coordinant l’equip de Global Image Projects com a director de projectes, empresa que va fundar el 2004. Al llarg de la seva trajectòria, Blai Carda Torné ha exposat a diverses galeries i ha impartit cursos i conferències sobre fotografia. Viu i treballa a Sant Sadurní d’Anoia fet que li ha permès documentar durant més d’una dècada el bast món del vi i el cava.

  • Medium captura de pantalla 2015 12 14 10.58.50
    Producte
    Cuveé Imperial
    Aquest Gran Reserva, fet amb el mètode tradicional, ha estat un mínim de 45 mesos en la cava. De color groc palla amb reflexos daurats, bombolles fines i persistents, lentes en la seva evolució. En nas ben estructurat i elegant, destaquen les aromes de criança sobre fons de torrats (avellanes, pa torrat), records a pa de pessic i amb un punt cítric. En boca és ampli, equilibrat i cremós. Postgust net i persistent, on novament apareixen les notes de torrats amb lleugers tons cítrics.
    Autor
    Cava Varias

    L'any 2003 la família Varias Fernández, amb llarga tradició en el sector del vi i el cava, va emprendre el projecte d'elaborar un nou cava. La seu escollida va ser un celler centenari pertanyent a la família Miró i ubicat al centre històric de la capital del cava, a Sant Sadurní d'Anoia. La tradició i l'experiència han estat els seus pilars de treball, però han deixat pas a la tecnologia i a la innovació per obtenir Reserves de qualitat. 

    Les caves amb una temperatura i humitat constants; més el temps de criança i envelliment de les nostres botelles; fan que només surtin al mercat caves de Reserva.