Large  0723
Xocolate Passion

Hi ha cap temptació més autèntica que la xocolata? Segurament no, tractant-se d'un afrodisíac envoltat de mites. Però no caiem en paranys, la xocolata consumida amb mesura és més que bona. A banda de les seves propietats beneficioses, la xocolata conté substàncies que reforcen l'estat d'ànim.

Si tens passió per la xocolata, aquesta és la teva box. Et proposem quatre delicatessen suggerents de la mà dels dos elaboradors de xocolata més reconeguts del Penedès: de Cuidié les clàssiques catànies i les Kakawa amb el 70% de cacau, i de Simón Coll la rajola de xocolata 70% de cacau amb xili i pebre i els Cacau Nibs.

La box és irresistible, serà la provocació dels més xocolaters.

Preu
25,00 €

Preus enviament:


Provincia Nacional
6,00 € 8,50 €

Productes de la Box

  • Medium 150722 penedes box calblay 0071
    Producte
    Catànies 80

    Les catànies, un dels dolços més bons i típics del Penedès, són el producte estrella de Bombons Cudié. De fet, aquests vilafranquins en són els inventors i des de fa més de cinquanta anys guarden el secret de l'elaboració. La clau d'aquesta exquisidesa és una combinació de l'ametlla Marcona, la més apreciada del mercat, i la recepta secreta del praliné blanc de la família Cudié. De l'ametlla en sabem que és una varietat mediterrània de qualitat, rodona, plena, dolça i amb un lleuger punt d'amargor. I del praliné que està fet de fruits secs i que és el més irresistible que has pogut provar mai. Veritablement únic.

    Les catànies Cudié s'elaboren artesanalment en un obrador amb un procés acurat de torrefacció i caramel·lització de l'ametlla, es recobreixen amb el praliné blanc i es polvoritzen amb cacau. 

    No som exagerats si afirmem que  les catànies són el dolç més apreciat pels penedesencs de totes les edats. Són una fusió perfecta de xocolata i Mediterrani que no deixarà indiferent el teu paladar.

    Autor
    Bombons Cudié

    A Bombons Cudié són coneguts per ser els inventors i un dels millors elaboradors de catànies del món, i des de 1946 guarda el secret de la recepta familiar que els distingeix. Els gairebé setanta anys d'experiència en el sector els ha servit per dissenyar un catàleg molt ric en bombons de xocolata. Arrelats a la seva filosofia de treball, basada en la tradició i compromesa amb la qualitat, la família Cudié ha creat productes gourmets per apassionats de la xocolata. 

  • Medium 150722 penedes box calblay 0083
    Producte
    Kakawa 47

    Kakawa 47 són uns bombons de cafè i xocolata negra. S'elaboren a partir de les ametlles més apreciades del mercat, les Marcona, que es seleccionen amb cura, es caramel·litzen amb cafè i s'acaben polvoritzant amb cacau negre del 70%. 

    Kakawa 47 és una combinació impactant d'ametlles mediterrànies i xocolata, pensades per als paladars més selectes i exigents. Estem segurs que amb aquests bombons sorprendràs a qualsevol addicte de la xocolata. 

    Autor
    Bombons Cudié

    A Bombons Cudié són coneguts per ser els inventors i un dels millors elaboradors de catànies del món, i des de 1946 guarda el secret de la recepta familiar que els distingeix. Els gairebé setanta anys d'experiència en el sector els ha servit per dissenyar un catàleg molt ric en bombons de xocolata. Arrelats a la seva filosofia de treball, basada en la tradició i compromesa amb la qualitat, la família Cudié ha creat productes gourmets per apassionats de la xocolata. 

  • Medium 150722 penedes box calblay 0035 1
    Producte
    Nibs de cacao

    Els Cacau Nibs són un producte curiós. Xocolata en estat pur en un format com mai el deus haver provat. El gra de cacau de Ghana es trenca en trossets, es torra i es banya en xocolata del 70%. Són cruixents i deliciosos, i tenen un lleuger punt d'amargor per l'alt contingut de cacau. 

    Si t'agrada la xocolata, els Cacau nibs en són l'essència més pura. Si no els has provat estem segurs que et sorprendran. 

    Autor
    Simón Coll

    Simón Coll és l'empresa xocolatera per excel·lència. La família Coll són mestres xocolaters des de 1840, molt abans que aparegués la primera ampolla de cava. 

    Després de sis generacions endolcint els paladars, aquesta empresa és de les poques que pot presumir  d'abastar tot el procés de fabricació de la xocolata, combinant el saber fer tradicional amb les últimes tecnologies de fabricació. A Simón Coll són elabordors d'una de les millors xocolates del món, i el seu secret rau en la matèria prima a partir de la qual treballen,  la procedència del gra de cacau, de Ghana i Equador i un torrefacció del cacau personal i distintiva.

  • Medium mro 2143 xocolata
    Producte
    Xocolata a la tassa i per cuinar 70% xili i pebre

    Simón Coll elabora un assortit de rajoles de xocolata, de formes, aromes i intensitats molt diverses. D'entre les més peculiars, la rajola de xocolata 70% de cacau amb xili i pebre. Un complement aromàtic, especiat i picant per a preparar xocolata a la tassa amb més intensitat o per condimentar les receptes més gourmet. 

    Autor
    Simón Coll

    Simón Coll és l'empresa xocolatera per excel·lència. La família Coll són mestres xocolaters des de 1840, molt abans que aparegués la primera ampolla de cava. 

    Després de sis generacions endolcint els paladars, aquesta empresa és de les poques que pot presumir  d'abastar tot el procés de fabricació de la xocolata, combinant el saber fer tradicional amb les últimes tecnologies de fabricació. A Simón Coll són elabordors d'una de les millors xocolates del món, i el seu secret rau en la matèria prima a partir de la qual treballen,  la procedència del gra de cacau, de Ghana i Equador i un torrefacció del cacau personal i distintiva.