Quees

Què és

Tastar productes autòctons, descobrir indrets desconeguts o beure’s a glops l’essència autèntica d’un territori. Penedès Box és això i molt més.
És un concepte que neix per difondre i promocionar els nostres millors productes no només apropant-los a qui estima aquesta terra, sinó sobretot per regalar-los a qui encara no la coneix.
Per molts el Penedès és sols una comarca, per d’altres és una denominació d’origen però per alguns, cada vegada més, és una experiència, segurament per això hem volgut encabir tota la seva cultura autòctona en una capsa de dos pams.
Emporta’t els millors productes gourmet del Penedès i tasta’n l'exclusiva gastronomia amb els menús maridatge dels restaurants més destacats. Coneix encantadors hotels rurals, fes visites guiades a cellers amb tastos, descobreix vinyes i turons amb rutes en bicicleta, a cavall o amb segway; si vols, fins i tot, sigues pagès per un dia i fes la verema o, si tens ganes de descobrir altres coses, coneix l’arquitectura romànica, barroca i modernista del Penedès de la mà d’historiadors que et faran comprendre el passat que brolla dels edificis i els paisatges d’aquesta terra.
Les Penedès Box recullen una selecció de productes gastronòmics, enològics i també d’altres que al mateix temps ofereixen packs amb activitats i experiències per tal de gaudir del regal, tant qui el fa com qui el rep. La flexibilitat de les Penedès Box fan que sigui un regal ideal per a gent d'aquí i per a visitants, per a parelles, amics o famílies senceres, així com clients o treballadors d'empreses del Penedès.